home > Cursuri unghii false - stilist protezist de unghii

Cursuri unghii false - stilist protezist de unghii


Aceste cursuri pot fi urmate fara a fi obligatorie diploma de manichiura pedichiura

 

 

Cursuri unghii false – stilist protezist de unghii


Istoria unghiilor false isi are originile in China si in Grecia Antica, unde familiile regale purtau unghiile false drept simbol al statutului inalt pe care il detineau in societate. Unghiile lungi erau considerate distinctive, acestea marcau clar linia dintre patura de sus si cea de jos a societatii. In timpurile noastre, perceptia despre unghiile artificiale s-a schimbat complet. Acestea au devenit un accesoriu la moda, purtat de oricine isi doreste o mana ingrijita si eleganta.

 

Mainile noastre vorbesc despre personalitatea pe care o avem iar unghiile lungi confera un plus de eleganta aspectului nostru. Femeile sunt din ce in ce mai atente la tinuta lor, incepand de la ceea ce poarta ca vestimentatie pana la machiaj si accesorii.

 

Globalizarea ne-a deschis calea spre ultimile tendinte in moda din intreaga lume. Acum nu ne mai putem ignora ca indivizi ci trebuie sa fim constienti de personalitatea si atitudinea noastra din cap pana in picioare.

 

Unghiile frumoase ne ofera un plus de incredere, mai ales in momentele in care conversand cu cineva putem gesticula nestanjenite stiind ca avem mainile ingrijite si elegante.

 

Meseria de stilist protezist de unghii se poate invata intr-un timp relativ scurt in cadrul cursurilor acreditate sustinute de profesorii Centrului de pregatire Maraviglia. Cursul consta in aplicarea unghiilor false cu tips, constructie cu gel si constructie cu acryl (demonstrativ). Totodata, se invata si intretinerea unghiilor false dar si indepartarea acestora.

 

Inscrierile se fac la sediul din Strada Academiei nr. 7, sector 1, Bucuresti, zona Universitate. Informatii la numerele de telefon 0785.808.808 sau 0727.494.463.